Een gepersonaliseerd portretje van jouw gezin, of samen met jouw vriend(in)! Voor maar €50,-* krijg je een digitaal portret van 20 x 20 cm toegestuurd (of een ander formaat naar wens). Wil je 'm afgedrukt ontvangen? Dat kan ook. Voor €70,-* exclusief verzendkosten ontvang je een gedrukt portretje (HVO Offset papier, 340 grams) en je ontvangt óók een digitaal portretje. Afdrukken op hout is ook mogelijk. Zie hieronder voor de prijzen. 

Interesse in een portretje? Leuk! Voor ik kan beginnen heb ik van elk familielid een foto nodig, plus een omschrijving/foto van de kleding die jullie aan willen. Dit kun je mailen naar info@nelleketekent.nl 
Mail me ook hoe de haren moeten zitten en of je nog andere kenmerkende dingen hebt. Zoals veel ringetjes in je oor, een mooie tatoeage, een ketting die je altijd om hebt. Heb je ook een voorkeur voor een achtergrondkleur en voor bloemen in de krans? Vermeld dat dan ook in je mail. 
Wil je je huisdier(en) ook afgebeeld? Extra leuk! Stuur dan ook van hen een foto mee.

*Deze prijs is voor maximaal 6 personen, elk persoon extra kost €5,-. Wil je een hele grote groep af laten beelden? (Meer dan 10 personen?). Vraag dan naar de mogelijkheden.
De prijzen zijn inclusief BTW.


Afdrukken op hout 
10 x 10 cm  €20,-
10 x 15 cm €22,-
13 x 13 cm €24,- 
15 x 15 cm €28,-
20 x 20 cm €32,-

Deze prijzen zijn exclusief verzendkosten. Het drukken en verzenden van het houten blok verloopt niet via Nelleketekent, maar via ByWoodz.nl. De levertijd van ByWoodz bedraagt +/- 2 weken. 
Wil je graag een grotere afdruk op hout? Stuur dan een mailtje naar info@nelleketekent.nl en ik kijk voor je of het mogelijk is. 


Fitting-dsc_1989b
Fitting-dsc_1991b