Fitting-dsc_9732b
Gepersonaliseerde geboortekaartjes; custom made! Ik maak speciaal voor jullie geboortekaart een kaartontwerp, geheel naar jullie wensen. Samen leggen jullie uit hoe de kaart eruit moet komen te zien. Hiervoor kun je ook plaatjes gebruiken die je op bijvoorbeeld Pinterest hebt gevonden. Nadat we samen plannen hebben gemaakt, maak ik een eerste digitale proefdruk voor jullie. Deze stuur ik binnen een week via de mail naar jullie toe. Dit ontwerp pas ik net zo lang aan tot jullie helemaal tevreden zijn met de kaart.
En de prijs? Er komt op de totaalprijs (prijs per kaart) alleen een vaste pakketprijs. Je kunt kiezen uit twee Custom made pakketten.

Custom made Basic Pakket (€199,-)
Wat houdt het Basic pakket in?
- Er wordt naar jullie wensen een gepersonaliseerde kaart voor jullie ontworpen;
- Jullie krijgen digitale proefdrukken van de kaart, via de mail;
- Jullie krijgen na de eerste digitale proefdruk tot vijf keer toe de mogelijkheid om door te geven wat er aangepast moet worden aan de kaart. In ons mailcontact stuur ik met de proefdruk altijd een lijstje met vragen mee. Deze vragen gaan over de vormgeving van de kaart (denk aan kleur, indeling van de kaart en andere vormgevingsaspecten). Zo kunnen jullie concreet feedback geven en kan ik binnen vijf aanpassingsbeurten de perfecte kaart voor jullie maken!

Custom made Plus Pakket (€299,-)
Wat houdt het Plus pakket in?
- Er wordt naar jullie wensen een gepersonaliseerde kaart voor jullie ontworpen;
- Jullie krijgen digitale proefdrukken van de kaart, via de mail;
- Jullie krijgen na de eerste digitale proefdruk onbeperkt de mogelijkheid om door te geven wat er aangepast moet worden aan de kaart. Jullie kunnen zonder schroom keer op keer aangeven wat er aangepast moet worden. In ons mailcontact stuur ik met de proefdruk altijd een lijstje met vragen mee. Deze vragen gaan over de vormgeving van de kaart (denk aan kleur, indeling van de kaart en andere vormgevingsaspecten). Zo kunnen jullie concreet feedback geven en krijgen jullie de perfecte kaart!